Bookshop Wallpaper
Western

Не знаеш колко близо са чудовищата, докато не стане късно (видео)

Вторият трейлър на „То“ е дори по-зловещ от първия

Пениуайз отново е тук.

E-mail

Втори трейлър на киноадаптацията по „То“ на Стивън Кинг бе представен на наградите на MTV в неделя вечер. И, ако изобщо е възможно, той е по-зловещ и от първия.

Видеото започва с групичката деца от 80-те, които се забавляват с обичайни неща като скачане в езерото и гонитби сред дърветата, докато глас зад кадър обяснява:

„Когато си сам като дете, чудовищата те виждат по-слаб. Не знаеш колко близо са чудовищата, докато не стане твърде късно“.

В новия трейлър отново виждаме Пениуайз (Бил Скарсгард), който изплува иззад цяла странна пирамида от червени балони. Натъкваме се и на ужасяващ бълвоч от екскременти, през който групата деца цапа преди да се натъкне на обувката на изчезнало от градчето им момиче.

Режисиран от Андрес Мушети, „То“ следи историята на седем деца, тероризирани от зъл клоун, известен като Пениуайз, който се възползва от страховете на жертвите си, като се превъплъщава в най-големите им ужаси.

В ролите са Фин Улфхард, когото познаваме от сериала „Странни неща“, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дилън Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс и др.

Филмът е по сценарий на Чейс Палмър, Гари Доберман и Кари Фукунага. Премиерата на „То“ е на 8 септември тази година.


Bookshop 728×90