Падаща от деветия етаж жена уловена от минувач (видео)

Първо я снимал, но се сетил, че може да я спаси

Първоначално минувачът започва да снима, но след това си дава сметка, че моментът е неподходящ и се опитва да смекчи приземяването на жената. Снимка: Стопкадър - Падаща от деветия етаж жена уловена от минувач (видео)

Първоначално минувачът започва да снима, но след това си дава сметка, че моментът е неподходящ и се опитва да смекчи приземяването на жената. Снимка: Стопкадър

Имигрант от Хаити се е опитал да спаси жена, падаща от многоетажна сграда в чилийската столица Сантяго, съобщава „Дейли Мейл”.

Жената е била изправена на перилата на балкона на деветия етаж. Изданието не уточнява как се е озовала там. Събралата се тълпа зрители я снимала с телефоните си, когато Ричард Джоузеф от Хаити вижда сцената на слизане от автобус. Първоначално и той започва да снима, но след това си дава сметка, че моментът е неподходящ и когато тя тръгва да пада, той се опитва да смекчи приземяването на жената. Не е знаел дали ще може наистина да улови падащата и да я спаси, но решава поне да предпази главата ѝ от пряк удар с паважа.

Преценявайки къде може да падне жената, Джоузеф се хвърля напред с протегнати ръце и жената наистина пада върху него. И двамата получават травми, но падащата оцелява.

Палячи

Bookshop 728×90