Bookshop Wallpaper
Western

Първи поглед към „Последните джедаи“ (видео)

Кари Фишър се появява за кратко в трейлъра на Епизод VIII

Адам Драйвър е в ролята на Кайло Рен в новата трилогия от „Междузвездни войни“.

E-mail

Феновете на „Междузвездни войни“ получиха първа възможност да надникнат към Епизод VIII. Онлайн бе публикуван трейлър на „Последните джедаи“, в който за кратко се вижда и принцеса Лея Органа (или поне така изглежда – в гръб), изиграна от покойната Кари Фишър.

Епизод VIII поема историята от „Силата се пробужда“. Когато Фишър почина през декември миналата година, „Дисни“ и „Лукасфилм“ съобщиха, че тя вече е заснела своята част в „Последните джедаи“. Все още обаче не се знае какво ще се случи с героинята ѝ в Епизод IX.

Във видеото сега Рей прави първите си стъпки към пълното овладяване на Силата, а в един впечатляващ кадър упражнява уменията си със светлинен меч върху скали над морето. И слуша Люк, който ѝ казва „една истина“ за бъдещето на джедайството. (Подсказваме – не е много обещаващо.)

Виждаме още „Хилядолетният сокол“ (но кой ли го управлява?), Фин, По и въртящия се друид BB-8. Но пък не научаваме почти нищо за развоя на сюжета – най-вероятно чак при премиерата на Епизод VIII ще видим накъде тръгва историята. Филмът е по кината от 15 декември.

Новият трейлър само за няколко часа бе гледан от близо 15 милиона души в YouTube. Паралелно с това бе пуснат и постер на филма, на който се виждат лицата на Люк Скайуокър (Марк Хамил) и Рей (Дейзи Ридли).


Bookshop 728×90