Роджър Уотърс през май в „Арена Армеец“

Тръгваме на път с ново шоу, казва музикантът, представя 80% стари песни и 20% нови

Концертът на Роджър Уотърс ще бъде в „Арена Армеец“. Снимка: СМЕ - Роджър Уотърс през май в „Арена Армеец“

Концертът на Роджър Уотърс ще бъде в „Арена Армеец“. Снимка: СМЕ

Датата на концерта на Роджър Уотърс в България вече е потвърдена и от организаторите от наша страна. Музикантът пристига с Us+Them на 4 май 2018-а, когато ще излезе на сцената на „Арена Армеец“ в София. Уотърс ще представи както парчета от най-известните албуми на „Пинк Флойд“ (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon), така и нови свои песни.

„Тръгваме на път с ново шоу – казва Уотърс. – То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с „Пинк Флойд“ и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега.“

Билетите за концерта, организиран от „София Мюзик Ентерпрайсис“, са на цени от 70 до 180 лева. Продажбата стартира в четвъртък, 28 септември.

Съоснователят на „Пинк Флойд“ излезе за пръв път пред родната публика през 2013-а на националния стадион „Васил Левски“. Тогава той символично подкрепи течащите в онзи момент антиправителствени протести, като изписа на стената зад себе си „Оставка“ на български език.

Репин

Вижте още: РОДЖЪР УОТЪРС С НОВ КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ

Bookshop 728×90