Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

1 милион паунда за частен концерт на „Тейк Дет“

Платила е бизнесдама, парите ще отидат за „Деца в нужда“

Четири минути е трябвало на „Тейк Дет“ да решат да участват в благотворителната инициатива. - 1 милион паунда за частен концерт на „Тейк Дет“

Четири минути е трябвало на „Тейк Дет“ да решат да участват в благотворителната инициатива.

Почитателка плати 1,1 милиона паунда за частен концерт на „Тейк Дет“ – в благотворителен търг на организацията „Деца в нужда“. Илейн Феърфакс от Лондон е предложила сумата, след като друг участник в аукциона е удвоил предходната ѝ оферта от 500 хиляди.

Бизнесдамата, натрупала състоянието си чрез основана от нея компания за застраховане на животни, ще получи 45-минутно еднократно участие от бандата.

„Ние ще дойдем, ще пеем за вас, ще пийнем нещо с вас, ще си направим селфита, ще видим приятелите ви, майка ви и баща ви – коментира Гари Барлоу от групата. – Каквото поискате от нас, това ще направим. Само опитайте да се отървете! Накрая ще искате да ни изритате през вратата!“

Това е първият път, в който „Тейт Дет“ ще изнесат частен концерт за победител в съревнование от началото на кариерата им. Търгът е организиран от Крис Еванс, който е предложил идеята на Барлоу преди няколко дни чрез имейл. Той от своя страна се обадил на останалите от бандата и само за четири минути било постигнато общо съгласие за начинанието.

Благотворителната организация „Деца в нужда“ е създадена през 1980 г. и оттогава е събрала повече от 600 милиона паунда в подкрепа на деца с увреждания и младежи.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах