VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

11 заглавия от „София филм фест“ безплатно онлайн

Андрей Кончаловски, Франсоа Озон и списание „Дъга“ в платформата Festival Scope

В селекцията влизат и четири документални филма, сред които българският „Дъга – разкази в картинки“ на Мария Николова, с участието на Леонид Йовчев. - 11 заглавия от „София филм фест“ безплатно онлайн

В селекцията влизат и четири документални филма, сред които българският „Дъга – разкази в картинки“ на Мария Николова, с участието на Леонид Йовчев.

11 заглавия от програмата на „София филм фест“ 2017 ще може да се гледат безплатно онлайн през втората половина на този месец. От 15 до 30 април зрителите ще могат да видят филмите в платформата Festival Scope – за това няма да се заплаща и не се изисква резервация, но броят билети е ограничен до 200.

Сред интересните предложения е новият филм на Андрей Кончаловски „Рай“, последната романтична история на Франсоа Озон – „Франц“, и „Белгийският крал“, който е копродукция с България и бе представен на фестивала в Кан миналата година.

Зрителите ще могат да видят още „Кучета“ на Богдан Мирика, балканските „Смрадлива приказка“ (Мирослав Момчилович) и „Нощен живот“ (Дамян Козоле), както и „Отвъд тишината“ на израелския тандем Ерез Мизрахи и Сахар Шавит.

В селекцията влизат и четири документални филма, сред които българският „Дъга – разкази в картинки“ на Мария Николова, който проследява историята на култовото списание.

Вижте още: РАЗКАЗИ В КАРТИНКИ ВЕЧЕ И НА КИНО (ВИДЕО)

Може да се видят още „Сафари“ на Улрих Зайдел, „В сянката на нощта“ на Валентина Еспозито и забележителният „Денят на свободата – „Лайбах“ в Северна Корея“ на норвежкия режисьор Мортен Травик.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg