Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

12-и ден без вест от Захари Паунов. Режисьорът не изчезва за първи път?

Захари Паунов вероятно е загинал още в деня на изчезването си - 18 октомври, твърдят от полицията. - 12-и ден без вест от Захари Паунов. Режисьорът не изчезва за първи път?

Захари Паунов вероятно е загинал още в деня на изчезването си - 18 октомври, твърдят от полицията.

Режисьорът Захари Паунов не изчезва за първи път, твърди шефът на варненската полиция Николай Калчев. “Разбрахме, че и друг път Захари Паунов е изчезвал по същия начин”, заявява Калчев. Нищо друго, освен това, оказва се не са открили МВР, откак преди 12 дни Паунов се качва на автомобила си по обяд във Варна на 18 октомври и тръгва за София. От тогава ни вест, ни кост от него.

По обяд режисьорът провел последния си разговор със семейството си. По-късно телефонът му спрял да отговаря. С Паунов е трябвало да пътува колежка, която също гостувала на фестивала „Златна роза“. Но в последния момент отказва да пътува с него. Партито за финала на фестивала явно е било дълго и тежко, защото на другия ден режисьорът бил махмурлия. Преди да тръгне, теглил пари от банкомата на хотел „Черно море“, където бил отседнал.

От полицията уверили съпругата на режисьора Ирена Муратова, че не са открили нищо подозрително на охранителните камери.

Пред “24 часа” Муратова е категорична, че мъжът й никога преди това не е изчезвал. Кинаджията не е бил заплашван, не дължал пари. Единственият му проблем е имотната измама, на която бил жертва – преди години закупил къща в банското село Кръстатица. Пред Нова тв съпругата на Паунов каза за него, че е изключително спокоен, дори не повишава тон.

Ирена и Захари са заедно от 30 г. Имат 20-годишен син.

 

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg