Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

3 юни, Би Ти Ви: Тръгва новият БГ сериал „Връзки“

В ролите - Михаил Билалов като брачен консултант, Лилия Маравиля - архитектка и негова съпруга

Основните герои в сериала „Връзки“ са персонажите на Михаил Билалов и Лилия Маравиля. - 3 юни, Би Ти Ви: Тръгва новият БГ сериал „Връзки“

Основните герои в сериала „Връзки“ са персонажите на Михаил Билалов и Лилия Маравиля.

Нов български сериал тръгва в родния ефир. „Връзки“, чиито снимки стартираха финансирани от Тв7 и финишираха с подкрепата на Би Ти Ви, тръгва на 3 юни, обявиха от медията, закупила поредицата. 

Във водещите роли ще видим Михаил Билалов – бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, Лилия Маравиля като неговата съпруга – известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. В ролите влизат още Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков, изгряващите актьори Недялкова, Лорина Камбурова и Алек Алексиев.

Би Ти Ви определя сериала като „градска комедия с елементи на драма“. Сюжетът ще се върти около отношенията в едно модерно семейство – „вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисълът и безсмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.“

Продуцент на сериала е „Емо Вижън”, режисьори са Виктор Божинов и Васил Стефанов, а сценаристи – Ваня Николова и Йордан Банков.

През април „Връзки“ беше представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят. „Връзки” е сериал без алтернатива в националния телевизионен ефир”, твърди директорът на телевизията Павел Станчев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg