Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

31 души от „Откраднат живот“ отричат да е имало побой: Не сме забелязали

Екипът с изявление, в което потвърждават историята на Юлиан Вергов за словесен конфликт с Диана Димитрова, но не и физически

Диана Димитрова и Юлиан Вергов в сцена от „Откраднат живот“. Снимка: Нова телевизия - 31 души от „Откраднат живот“ отричат да е имало побой: Не сме забелязали

Диана Димитрова и Юлиан Вергов в сцена от „Откраднат живот“. Снимка: Нова телевизия

Екипът на „Откраднат живот“ се противопостави на твърденията на Диана Димитрова, че 30 души са станали свидетел на физическо насилие над нея по време на снимките на четвърти сезон на сериала и не са реагирали. Актрисата сподели, че е била бита на снимачната площадка, но в изявление, подписано от заети на различни позиции в сериала хора, се казва, че те са станали свидетели единствено на словесен конфликт.

Вижте още: АКТРИСА ПРЕБИТА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИ

Димитрова сподели миналата година, че преди 5 години е станала жертва на побой по време на снимки, като отказа да назове името на насилника си. По-късно намекна, че това е Юлиан Вергов. Софийската районна прокуратура се самосезира и след разследване на случая отбеляза в доклад, че има основания да се вярва, че насилие срещу актрисата е имало, но отказа да образува дело по случая.

Реакцията на екипа на „Откраднат живот“ идва след изявлението на Юлиан Вергов, който заяви, че е невинен и никога не е упражнявал физическо насилие над колежката си. Той също потвърди словесния сблъсък, но го оправда с неподходяща комуникация между Димитрова и дъщеря си.

ЮЛИАН ВЕРГОВ: НЕВИНЕН СЪМ

Публикуваме позицията на 31 души, заети в „Откраднат живот“, в периода, в който Димитрова твърди, че е била жертва на побой:

„Като част от екипа на сериала „ Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:

Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г., че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали, заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал в този и следващите дни каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че ѝ е нанесен побоят.

С уважение:

Маргарита Анева – счетоводител
Ивон Васева – асистент масовка
Мартин Пеев – трети асистент режисьор
Красимира Карачорова – скриптър
Елис Вели – гардеробиер
Иван Колев – изпълнителен продуцент
Евдокия Петкова – втори асистент режисьор
Радослав Манчев – главен грип
Поли Венкова – художник продукция
Ирена Дойчева – гардеробиер
Велина Павлова – художник костюми
Мариела Стоева – асистент костюми
Димитър Димитров – режисьор
Николай Кубадинов – гардеробиер
Мариета Спасова – асистент художник костюми
Владимир Ковачев – гардеробиер
Борис Славков – оператор
Добри Христосков – буум оператор
Дилян Иванов – втори асистент камера
Росица Герасимова – грим и прически
Ива Денчева – грим и прически
Юрий Цолов – звукорежисьор
Катерина Савова- грим и прически
Румен Дойчинов – втори асистент камера
Янко Такев – главен организатор
Александър Христов – изпълнителен продуцент
Светлозар Петров – реквизитор
Даниел Емарт – сет дресър
Здравко Василев – реквизитор
Татяна Петкова – втори асистент режисьор
Александра Боишина – втори асистент режисьор“

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90