Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

4-метровата приказка на Дженифър Лопес (видео)

Роклята на певицата покри сцената на „Америкън Айдъл“

Зашеметяващата рокля на Дженифър Лопес се оказа нещо като прожекционен екран. - 4-метровата приказка на Дженифър Лопес (видео)

Зашеметяващата рокля на Дженифър Лопес се оказа нещо като прожекционен екран.

Четириметрова рокля, нежен глас и Дженифър Лопес – това е в състояние да превърне една обикновена сцена в приказка. Певицата, която тази година е в журито на „Америкън Айдъл“, изпълни в шоуто новата си песен Feel the Light и показа с какво е заслужила световната си слава, а и хонорара от 17,5 милиона долара за ролята на жури.

Лопес – дълги години задавала в миналото модата на музикалната сцена, сега отново създаде впечатление. В ефектна бяла рокля, около 4 метра в диаметър, разстилаща се почти по цялата сцена, бляскав грим и зрелищно светлинно шоу, Дженифър Лопес показа за участниците в предаването какво всъщност се очаква от тях – не само глас и песен с потенциала на хит, а и оригинална визия.

Feel the Light е от саундтрака на новия анимационен филм „У дома“, чиято премиера в България е днес (27 март).

Вижте изпълнението на Дженифър Лопес:

https://youtu.be/N0v6ITyTWv4

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС