Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Освобождение с 11 часа музика в зала „България“

Класика, джаз и фолклор от 11 до 22 часа на Трети март

Неспирна музика в зала „България“ за 3-и март. - Освобождение с 11 часа музика в зала „България“

Неспирна музика в зала „България“ за 3-и март.

Класика, джаз и народна музика изпълват зала „България“ за националния празник 3-и март. През целия ден тогава ще се проведе събитие под надслов „Обичам българската музика“, в което участие ще вземат някои от най-представителните състави на българската инструментална, фолклорна, хорова и духова музика.

Публиката ще види и чуе на живо състави с ярко сценично присъствие като Софийската филхармония, НФХ „Светослав Обретенов”, София Квартет и съставите на Столична община – Софийски солисти, Софийски духов оркестър, Джаз формация „София”, Хор „Св. София”.

Изпълнения ще има още от Хор „Космически гласове”, Дамски камерен хор „Ирина Щиглич“, Оркестъра за народна музика на БНР, солисти от Джазбенда на БНР, ДФА „Филип Кутев”, Представителен духов оркестър на МВР, Детски хор „Пим-пам”, вокална група „Авигея”, Хор „Христина Морфова”, Камерна формация „Те Деум Адорамус”, Симо Лазаров, състави от НБУ и НМА „Проф. Панчо Владигеров“ и много други солисти и ансамбли.

Отделните събития ще се провеждат на кратки панели в зала „България“ и камерна зала „България“ от 11 до 22 часа. Дневната карта е на цена 6 лева и дава достъп до всички концерти. „Обичам българската музика“, което е под патронажа на вицепремиера Румяна Бъчварова, ще се проведе със специалното участие на Теодосий Спасов и Владимир Пенев.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg