Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„50 нюанса сиво” – апетитна хапка и за телевизията

 - „50 нюанса сиво” – апетитна хапка и за телевизията

Крис Олбрехт – изпълнителен директор на телевизия Starz, разкри, че в момента лобира за правата на еротичната бестселър поредица на британката Е.Л. Джеймс „50 нюанса сиво“. Идеята е трилогията да бъде представена в ефира на медията, дала живот на „Спартак” и на „Демоните на Да Винчи”.

Садо-мазото в ”50 нюанса в сиво” е идеална материя за Starz, известна с естетския показ на голи тела в сериалите си. Ако Олбрехт успее да придобие правата за излъчване, любовната игра на Ана и Крисчън Грей ще види бял свят в три сезона.

Скоро в ефира на Starz започва излъчването на „Чуждоземец” – романтично фентъзи, които е с доста по-безобидни сексуални сцени. Сериалът е базиран на едноименната поредица от книги на Даяна Габалдон.

Филмът „50 нюанса сиво” ще направи премиерата си догодина, но ще бъде забранен за лица под 13-годишна възраст заради разюзданите секссцени в него.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg