Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Грешката Динко или простата логика

Динко е естетическо недоразумение. Колко ужасно! Можеше да прилича поне на „декабрист“... - Грешката Динко или простата логика

Динко е естетическо недоразумение. Колко ужасно! Можеше да прилича поне на „декабрист“...

Защо се сърдите на Динко? Той е неизбежност. Природа. Инстинкт. Проста логика.

Може би предпочитате „логическа грешка“? Може, но ако е така, грешката е ваша/наша. Простата логика е безгрешна по необходимост. 2+2=4.

Достоевски се опитва да каже нещо друго, но към задачата трябва да се прибави и „корен“, той обаче е другаде вкоренен, не в Динко. А и е системно изкореняван от известно време.

Освен това Динко е естетическо недоразумение. Колко ужасно! Можеше да прилича поне на „декабрист“. „Декабристите“ обаче са висока топка, от друго време. Днешното е просто пошло, каквото е образованието, каквито са идеалите.

Тъй че… вместо да се възмущавате, мислете за „логическата грешка“, или „естетическата“, ако предпочитате. Тя е ваша/наша.

Не забравяйте, че 80% от хората стоят зад Динко. Струва си да се помисли „грешката“. Или „корена“. Той може да не е „квадратен“, не знам. Струва ми се някакъв друг ще да е.


Бел. ред. – коментарът е от Фейсбук. Публикуваме го с разрешението на авторката. Заглавието е на „Площад Славейков“.

Всичко по темата „Динковаци“

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Още по темата

DMS Dinko

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах