Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

7 сигорни признака, че карате бессимптомен коронавироз

Снимка: Котаракът Румен/Фейсбук - 7 сигорни признака, че карате бессимптомен коронавироз

Снимка: Котаракът Румен/Фейсбук

Преячели мои, ваф тези смутни времена темата на днешната ми студия е „7 сигорни признака, че карате бессимптомен коронавироз.

1. Ваф отлично здравословно састоямие сте. Нямате никакви синптоми нито на ковит 19, нито на каквото и да е. Ама апсолютно никакви! То иначе няма да е бессинптомен, а ортодоксалем.

2. Нямате нито един близак сас коронавироз. Много сигорен признак! Штом като никой друк не е болем, значи остава да сте вие! Все някой трябва да е! То как иначе ште стане пандемия!!

3. Имате брилянтни планове за блиското бъдеште. Зашто това да е признак ле? Ами нале филми сте гледали. Ваф филмите лошите нешта се случват ваф най непотходяштия момент, когато герояд се е разсеял нешто и е решил дасе забавлява. Ваф тази връска саветван тази годима да несе резервират по-чифки, по-лети и дори ресторамти за вечеря. Бессинптомнияд коронавироз само това чака зада искочи сас водевилем цмях: МУАХАХАХААААА!!1

4. Вече сте си правили четери теста и сичките са отрецателми. Това отново е потвеждаштата тактика на садбата од точка 3, имашта за цел едимствено да одвлече вниманието ви. Точно когато фсяка логика потварждава, че нямате ковит, точно тогава ковидат искача сас водевилем цмях!!

5. Сто процента сте сигурни, че нямате ковит 19, никога не ви е хрумвало, че е вазможно да имате, не мислите, че някога ште се заразите, ваопште генерално изопшто не расаждавате по-този вапроз и фсъшност за пръв път чувате за пандемиата. Точно това е самата дефениция за най потходяшта почва за поява на злодеят – когато сте най непотготвени, тогава се явява той! сас водевилем цмях, естественно!!!1

6. Сто процемта сте сигорни, че имате ковит 19. Имтоицията винаги е била и си остава най доброто срецтво за диягностика! доверете ѝ се!!

7. Од няколко дми ваф ошите ви звочи водевилем цмях бес видим источмик.

Ако четете това и одговаряте на тези критерий, то вие сто процемта сте бессимптомно болем од коронавироз или поне од ена негова ного разпространена разновиднос, която е извесна ваф мелицимските среди като „коронавироз на нервна почва“. За сажелемие ваксина срешто последното несе очаква скоро да бъде разработена, така че докато чакаме, преячели мои, яште, молете се и си мийте рацете редовно!!!11!


Източник: Котаракът Румен

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90