Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

А когато една майка дава интервю? (видео)

Пародия на интервюто на професора за Би Би Си, прекъснато от децата му

Пародията на интервюто на проф. Робърт Кели има над 15 милиона гледания в интернет. - А когато една майка дава интервю? (видео)

Пародията на интервюто на проф. Робърт Кели има над 15 милиона гледания в интернет.

Интервюто на университетския професор Робърт Кели по Би Би Си продължава да е сред най-популярните видеа в интернет. Ситуацията направи преподавателя световноизвестен, след като по време на живото включване в кабинета му нахлу първо 4-годишната му дъщеря, след това бебето с проходилка, а накрая и съпругата на интервюирания. Представете си същата ситуация с жена, която дава интервю…

Само седмица след първото видео се появи и негова пародия – с майка пред камерата сситуацията се оказва много по-сложна. Сатирата е дело на комедийно шоу от Нова Зеландия и вече има над 15 милиона гледания в YouTube.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg