Найден Тодоров и Камий Тома

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Абсолютно. Не. Става. Боклук. Точка

Кулата от книги за лятото на Виолета Станичич. Очаквайте ревюта за всяка от тях! - Абсолютно. Не. Става. Боклук. Точка

Кулата от книги за лятото на Виолета Станичич. Очаквайте ревюта за всяка от тях!

Ако „кифла“ имаше амбицията да напише книга, така си представям резултата.

dias

Твърди се, че авторът е мъж и зад псевдонима Зан Диас се криел реален българин. Възпял е любовните терзания на масажист по чистачка в СПА и техните вълнения по начин, от който ти умират няколко милиона сиви клетки.

Единствената интрига е дали книгата е продуктово позициониране на Св. Влас или бардът, несъмнено от НСА, го прокарва безплатно.

ОПЕРНА ГАЛА с РОЛАНДО ВИЙЯЗОН

Направете си услуга. Ако искате да изхвърлите 13 лв., просто използвайте директно кошчето за боклук.

П.С. Издатели са „Българска книжница“. На хърватски има много подходящ израз за този случай: „Срам ги било“.


Виолета Симеонова Станичич е бивш български журналист, която промени напълно кариерата си преди повече от 5 години, а повече от година работи и живее в чужбина. Тя публикува мненията си за различни книги на личната си Фейсбук-страница, както и в групата „Какво четеш“. Пускаме „рецензията“ й от Фейсбук с нейното съгласие, но с изричното уточнение, че това е личното й мнение, напълно безкористно забавление за свободното й време. То отразява личните й позиции и вкусове за приятелски кръг със същата чувствителност и няма никаква връзка с професията и институцията й. В плановете й за лятото, според Фейсбук, са дълго литературно „пътуване“ и рецензии на книгите на Петър Делчев, Иво Иванов, Радослав Парушев, последният Захари Карабашлиев и дори Наталия Кобилкина, измежду много други.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах