Адам Драйвър напуска интервю, след като се чува да пее (видео)

Актьорът изпитвал „фобия“ от гласа си на запис

Адам Драйвър в момента е актуален с участието си в два филма - „Брачна история“ в „Нетфликс“ и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Адам Драйвър напуска интервю, след като се чува да пее (видео)

Адам Драйвър в момента е актуален с участието си в два филма - „Брачна история“ в „Нетфликс“ и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мнозина изпитват неудобство, когато чуят гласа си записан, но когато си звезда с международна слава, гласът ти все ще изскочи отнякъде. Един такъв запис дотолкова смутил актьора Адам Драйвър, че си тръгнал по средата на радиоинтервю, пише Би Би Си.

Докато гостува на американското национално радио NPR, водещата на предаването „Fresh Air“ решава да пусне аудио откъс от „Брачна история“ на „Нетфликс“, където Драйвър изпълнява главната роля. На 20 декември по кината тръгва и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ с участието на актьора.

Въпреки успеха си, Драйвър видимо не понася да се връща към изпълненията си на екран – нещо, което той самият нарича „фобия“ в детайлен разказ за живота си пред списание „Ню Йоркър“.

Фобията го обхваща и когато радиото пуска откъса, в който той пее „Being Alive“ от мюзикъла „Company“. Дани Милър, продуцент на предаването, коментира пред „Варайъти“, че не разбира защо Драйвър напуска студиото им, но споделя, че все пак са имали представа, че той не обича да се връща към старите си продукции, веднъж щом са заснети. Това не е необичайно, казва Милър, тъй като и други актьори се чувстват по същия начин.

В интервю от 2015 г. например, водещият предлага Драйвър да свали слушалките си, докато трае 20-секунден запис с неговия глас. Тогава актьорът приема и сега екипът на NPR му предлага същата уговорка, само че този път той директно напуска сградата.

Този път, след като приключи клипът, нашият инженер в Ню Йорк [Драйвър дава интервюто от Ню Йорк, а водещият се намира във Филаделфия – бел. ред.] ни информира, че Драйвър е излязъл от студиото и след това е напуснал сградата – разказва Милър. – Все още не разбираме защо реши да си тръгне в тази част на интервюто.

Към момента Адам Драйвър не е излязъл с коментар по случая.

Не сме канили Адам Драйвър за интервю, затова ви предлагаме видео с неговото изпълнение в „Брачни истории“:

Colibri april 2017

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg