Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Адам Драйвър напуска интервю, след като се чува да пее (видео)

Актьорът изпитвал „фобия“ от гласа си на запис

Адам Драйвър в момента е актуален с участието си в два филма - „Брачна история“ в „Нетфликс“ и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Адам Драйвър напуска интервю, след като се чува да пее (видео)

Адам Драйвър в момента е актуален с участието си в два филма - „Брачна история“ в „Нетфликс“ и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мнозина изпитват неудобство, когато чуят гласа си записан, но когато си звезда с международна слава, гласът ти все ще изскочи отнякъде. Един такъв запис дотолкова смутил актьора Адам Драйвър, че си тръгнал по средата на радиоинтервю, пише Би Би Си.

Докато гостува на американското национално радио NPR, водещата на предаването „Fresh Air“ решава да пусне аудио откъс от „Брачна история“ на „Нетфликс“, където Драйвър изпълнява главната роля. На 20 декември по кината тръгва и „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ с участието на актьора.

Въпреки успеха си, Драйвър видимо не понася да се връща към изпълненията си на екран – нещо, което той самият нарича „фобия“ в детайлен разказ за живота си пред списание „Ню Йоркър“.

Фобията го обхваща и когато радиото пуска откъса, в който той пее „Being Alive“ от мюзикъла „Company“. Дани Милър, продуцент на предаването, коментира пред „Варайъти“, че не разбира защо Драйвър напуска студиото им, но споделя, че все пак са имали представа, че той не обича да се връща към старите си продукции, веднъж щом са заснети. Това не е необичайно, казва Милър, тъй като и други актьори се чувстват по същия начин.

Америка за България

В интервю от 2015 г. например, водещият предлага Драйвър да свали слушалките си, докато трае 20-секунден запис с неговия глас. Тогава актьорът приема и сега екипът на NPR му предлага същата уговорка, само че този път той директно напуска сградата.

Този път, след като приключи клипът, нашият инженер в Ню Йорк [Драйвър дава интервюто от Ню Йорк, а водещият се намира във Филаделфия – бел. ред.] ни информира, че Драйвър е излязъл от студиото и след това е напуснал сградата – разказва Милър. – Все още не разбираме защо реши да си тръгне в тази част на интервюто.

Към момента Адам Драйвър не е излязъл с коментар по случая.

Не сме канили Адам Драйвър за интервю, затова ви предлагаме видео с неговото изпълнение в „Брачни истории“:

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3