Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Афлек и Деймън правят риалити шоу за режисьори

Търсят кого да превърнат в звезда

Мат Деймън и Бен Афлек  възкресяват свой стар тв проект. - Афлек и Деймън правят риалити шоу за режисьори

Мат Деймън и Бен Афлек възкресяват свой стар тв проект.

Бен Афлек и Мат Деймън се връщат 13 години назад във времето, за да възкресят стар свой телевизионен проект.

Актьорите дават повторен живот на реалити състезанието „Проект Зелена светлина”. Шоуто, което се фокусира върху режисьори, на които се дава шанс да режисират филм, се излъчваше в ефира на HBO през 2001-а. И тогава, и сега Афлек и Деймън ще бъдат продуценти на предаването.

В промото, излъчено по една от най-големите кабелни телевизии в Америка, Бен Афлек се шегува: „Очевидно не сме измислили нищо ново през последните 13 години”, а Мат Деймън допълва: „Нито една свястна идея не ни е намерила”.

Филмовото дуо, което спечели „Оскар” за сценарий за „Добрият Уил Хънтинг” и чудесни отзиви от критици и публика, обещава на победителя от „Проект Зелена светлина” да режисира „класически холивудски сценарий”. Деймън и Афлек ще бъдат още ментори на победителя.

„Радваме се, че имаме възможност да възкресим тази идея. Цяло ново поколение от кинопроизводители чака навън и иска да сподели идеите си със света. Кой знае, може пък следващият голям режисьор да е сред участниците в шоуто”, казва Бен Афлек.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90