Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Ако Майкъл Джексън беше хърватин и свиреше на чело (видео)

Лука Сулич и Степан Хойзер създадоха в хеви метъл версия на песента They Don't Care About Us. - Ако Майкъл Джексън беше хърватин и свиреше на чело (видео)

Лука Сулич и Степан Хойзер създадоха в хеви метъл версия на песента They Don't Care About Us.

Ако Майкъл Джексън беше хърватин и свиреше на виолончело, вероятно щеше да направи песента They Don’t Care About Us като виортуозите от хърватския дует 2Chellos Лука Сулич и Степан Хойзер. Шест години след смъртта си Джако продължава да вдъхновява не само публиката, но и десетки музиканти като Сулич и Хойзер, които създадоха хеви метъл версия на песента на Джако Тhey Don’t Care About Us. Към нея са заснели и апокалиптичен клип.

Тази есен вероятно ще чуем кавъра на живо, защото 2Chellos пристигат за втори концерт у нас на 12 септември в Античния театър в Пловдив. В края на миналата година ги аплодираха и софиянци – през декември в зала 1 на НДК.

Вижте версията им на Тhey Don’t Care About Us:

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90