Ако те коментираха Световното по футбол

Ако Димитър Рачков, Сашо Диков, Юлиан Вучков и Мартин Карбовски коментираха Световното по футбол... - Ако те коментираха Световното по футбол

Ако Димитър Рачков, Сашо Диков, Юлиан Вучков и Мартин Карбовски коментираха Световното по футбол...

Мартин КАРБОВСКИ:

…Отново топката е в Роналдо. Гелосан, с обички, епилиран… Питам се, за това ли го харесват толкова много мацките, или са златотърсачки. Не знам. Момчета с неговия вид има много в квартал „Факултета“, но нямат толкова фенки. Но във „Факултета“ не обичат да ритат. Носил съм им футболни топки. Не ритат. Циганите по начало не обичат да тичат. Да, бягат, ако са преджобили нещо и ги гонят. Удар! Гол на Роналдо! Така стават нещата. Вместо да чакат да ги интегрират, ромите спокойно могат да вземат една футболна топка и да тренират. Ама много да тренират!

Юлиан ВУЧКОВ:

…Безинтересен мач, драги зрители. Двайсет и двама ритнитопковци сме принудени да ги гледаме толкова време. Футболът, сега ще ви го кажа ясно, е чалгата на спорта. Но какво искате, щом премиерът тича да играе футбол, моля ви се. Не може ли да излъчваме синхронно плуване. Хубави женски тела, млади девойки се гмуркат в чистите води… Ето, пак се сритаха двама играчи. Какви играчи имаше едно време. Ходил съм да гледам Якимов, Аспарухов, Сашо Костов… Ами това бяха поети на терена… Слава богу, свърши този мач. Сега да видим резултата…

Америка за България

Сашо ДИКОВ:

…Така …Какво стана? Май някой игра с ръка в наказателното поле. Аз съм един прост скиор, но знам, че играта с ръка в наказателното поле се наказва с дузпа. Съдията мълчи. Нямаме видеоповторение. Защо ли? Дали защото този съдия не е бил на почивка с любовницата си в тази страна преди години? Хубав курорт, всички екстри… И сега се отплаща. Не знам. Този въпрос си го задавам само аз, вашият скромен коментатор. Всички други мълчат. Мълчат за дузпа, която уж никой не видя. Но аз ще намеря този съдия след мача и ще питам. Защото вие, моите зрители, заслужавате да знаете истината.

Димитър РАЧКОВ:

Гледате Световното по футбол. Което е шоу номер… Едно. Най-голямото шоу, но ако Маги Халваджян го беше продуцирал, щеше да е още по-голямо. Но Маги го няма. Той е в Коста Рика, защото е фен на техния отбор… Отново удар на нападателя. Тази ситуация си прилича с онази от преди минута като… Две капки вода! Вие гледате този мач, защото аз съм коментатор? Номер едно!

Colibri april 2017

Източник: в. „Стършел“

ДС