Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Активистките от „Отрядите на Путин”: Фри Бритни!

Руските отряднички излязоха с декларация по казуса с Бритни Спиърс (видео)

Стопкадър от видеото - Активистките от „Отрядите на Путин”: Фри Бритни!

Стопкадър от видеото

Възрастните жени (и мъже), които често излизат с декларации по наболели проблеми на руската и световната политика и които наричат себе си „Отрядите на Путин“, са открили нова кауза – освобождаването на Бритни Спиърс. Провокирани от съдебното заседание за отмяна на попечителството над американската певица, руските пенсионерки веднага са реагирали с видео в Ютюб, в което призовават да бъде освободена „робинята“ Бритни Спиърс.

„Ние, „отрядите на Путин“, чухме днес за Бритни Спиърс. Това е някакъв ужас. Как над тази бедна жена са издевателствали 13 години! Как тя е изтърпяла всичко това? И накрая е изразила своето желание да бъде човек, а не робиня, да не бъде никой. Това си е ужас – не излизай от вкъщи, не ползвай нищо, как може така? Здрава, нормална жена… Всички я обичаха, във всички страни. Беше много добра. Какво е направила, та да я лишат от всичко? Това е невъзможно. Бедната Бритни Спиърс. Ние настояваме да бъде освободена Бритни Спиърс! Фри Бритни!“, гласи декларацията на социално ангажираните руски пенсионери.

Коментарите на техните фенове в Ютюб допълват комичната ситуация.

„Колко бързо пораснаха феновете на Бритни… Времето е безпощадно“, пише един от тях.

Друг допълва:

„Бабите преди: Ой, мороз, мороз… Бабите сега: Хит ми, бейбе, уан мор тайм“.

А трети предлага Бритни Спиърс да получи руско гражданство и да се кандидатира за депутат в Думата.

БРИТНИ СПИРЪС: БАЩА МИ И МЕНИДЖЪРИТЕ МИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg