Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Актьор от „Всички обичат Реймънд“ се самоуби

Сойер Суитън игра в сериала като дете

Сойер и Съливан Суитън от времето, когато играеха братята Бароун. - Актьор от „Всички обичат Реймънд“ се самоуби

Сойер и Съливан Суитън от времето, когато играеха братята Бароун.

Сойер Суитън, едно от децата в американския комедиен сериал „Всички обичат Реймънд“, се е самоубил на 19-годишна възраст. Суитън играеше заедно с брат си близнак и сестра си трите деца на Реймънд и Дебра.

Семейството му потвърди, че младежът е „отнел живота си“, в официално становище, разпространено в четвъртък сутринта. Застрелял се е на верандата пред дома им в Тексас.

В хитовия сериал Сойер бе Джефри Бароун, в епизодите участваха още брат му Съливан и по-голямата им сестра Мадилин. Близнаците се включват във „Всички обичат Реймънд“ още на годинка и половина, като в началото дори не могат да говорят.

Освен в сериала, където се снима от 1996 до 2005 г., Сойер има епизодична роля във филма „Франк Маклъски“ (2002). След края на „Реймънд“ младежът не е играл другаде, сочи справка в IMDB.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg