VivaPay

Актьорът Марк Блум почина от коронавирус

Участвал е във филма „Дънди Крокодила“ и в сериала „Семейство Сопрано“

Марк Блум в „Дънди Крокодила“ (1986) - Актьорът Марк Блум почина от коронавирус

Марк Блум в „Дънди Крокодила“ (1986)

Холивудският актьор Марк Блум почина на 69-годишна вързаст от усложнения, вследствие на коронавирус, съобщи нюйоркската театрална компания „Playwrights Horizons“.

Блум е познат на зрителите от филми като „Дънди Крокодила“, „Любовта е сляпа“ и сериалите „Семейство Сопрано“ и „Фрейзър“. По-голямата част от кариерата му се е развила на Бродуей. Носител е на награда „Оби“, преподава в нюйоркска театрална школа.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg