Този текст е публикуван преди повече от 6 месеца

Актьорът Марк Блум почина от коронавирус

Участвал е във филма „Дънди Крокодила“ и в сериала „Семейство Сопрано“

Марк Блум в „Дънди Крокодила“ (1986) - Актьорът Марк Блум почина от коронавирус

Марк Блум в „Дънди Крокодила“ (1986)

Холивудският актьор Марк Блум почина на 69-годишна вързаст от усложнения, вследствие на коронавирус, съобщи нюйоркската театрална компания „Playwrights Horizons“.

Блум е познат на зрителите от филми като „Дънди Крокодила“, „Любовта е сляпа“ и сериалите „Семейство Сопрано“ и „Фрейзър“. По-голямата част от кариерата му се е развила на Бродуей. Носител е на награда „Оби“, преподава в нюйоркска театрална школа.

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах