Зала България / 17 септември – 6 октомври 2

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Актьори от Народния канят на театър със селфита

Здравей, лято, с Деян Донков, Иван Бърнев, Владо Карамазов и Юлиан Вергов

Снимка: Румен Добрев - Актьори от Народния канят на театър със селфита

Снимка: Румен Добрев

Със селфита ще канят феновете си в социалните мрежи актьорите от трупата на Народния театър. Селфитата няма да са със снимки, а с клипове, в които звездите ще разказват какво ще правят през ваканцията, а преди това в кои спектакли можем да ги гледаме. Рекламната кампания се нарича „Здравей, лято!” и ще продължи до края на театралния сезон – 30 юни.

Видео поздрави до почитателите на театъра ще отправят Деян Донков, Иван Бърнев, Валентин Ганев, Теодора Духовникова, Ана Пападопулу, Яна Титова, Владо Карамазов, Юлиан Вергов.

Цените на билетите за Голяма сцена на Народния до лятната ваканция ще бъдат 10 лв., а за Камерната и Сцена на IV етаж – 8 лв. За студенти, учащи се и пенсионери местата са по 6 лв.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС