VivaPay

Актриса иска да съди целия Холивуд – коронавирусът бил заговор да се избие нейното поколение

Розан Бар прекарва карантината си на Хавайските острови, където подготвя съдебно дело

Кариерата на Розан Бар замря, след като серия расистки нейни туитове предизвикаха силно обществено неодобрение. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Актриса иска да съди целия Холивуд – коронавирусът бил заговор да се избие нейното поколение

Кариерата на Розан Бар замря, след като серия расистки нейни туитове предизвикаха силно обществено неодобрение. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Розан Бар, бивша комедийна актриса, сподели плановете си да съди целия Холивуд, тъй като видя в пандемията от короновирус заговор да бъде избито нейното поколение, пише „Холивуд Рипортър“.

В момента 67-годишната актриса живее на Хавайските острови, където твърди, че „имаме само един случай на коронавирус на острова“ и 99% от населението „прави, каквото се предполага, че трябва да прави“. Бар гостува на онлайн предаването на канадския комедиант и бивша звезда от „Saturday Night Live“ Норм Макдоналд „Карантинирани с Норм Макдоналд“, в което водещият звъни по телефона на свои популярни приятели и говори с тях пред камера.

След като сподели за острова (без да става ясно на кой точно от всички живее), Бар сподели пред водещия мнението си, че коронавирусът е заговор да бъдат изтребени бейби бумърите (поколението, родено между 1946-а и 1964 г.).

Знаеш ли какво е това, Норм? – пита актрисата. – Мисля, че те просто се опитват да се отърват от моето поколение. Жените бумъри са вдовици, наследили са пари, а те винаги отиват при парите и търсят начин да ги вземат от хората.

Америка за България

Не става ясно кой стои зад „те“.

Защото има толкова много бумъри, които имат пари, а не работят? Така че ако ги разкарат от обществото, от това ще излезе добър трилър“, опитва се да обясни Макдоналд.

Ето затова Бар прекарва карантината, подготвяйки съдебно дело, което обвинява целия Холивуд.

Сега имам време да проучвам и да измисля перфектното обвинение“, споделя тя.

Бар бе звездата в своя собствен комедиен сериал „Розан“ по Ей Би Си, който бе отменен през 2018 г. след шумен скандал за серия от расистки нейни туитове, в един от който казва, че бивша служителка на Белия дом в кабинета на Барак Обама – Валери Джаред, е „продукт на мюсюлманското братство и „Планетата на маймуните“.

Бар разкри, че в момента обмисля как шоуто ѝ да се върне на екран, „за да прецака всички в ши*ания свят“.

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg