Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Ал Пачино и Антъни Хопкинс заедно на екран (видео)

Две икони в киното за пръв път излизат в съвместен филм

Антъни Хопкинс и Ал Пачино, и двамата носители на Оскар и със запазени места в сърцата на ценителите на доброто кино, никога преди не са играли заедно.  - Ал Пачино и Антъни Хопкинс заедно на екран (видео)

Антъни Хопкинс и Ал Пачино, и двамата носители на Оскар и със запазени места в сърцата на ценителите на доброто кино, никога преди не са играли заедно.

Две от иконите на холивудското кино, Антъни Хопкинс и Ал Пачино, за пръв път излизат заедно на екран. Филмът Misconduct (бел. ред. – „Лошо ръководство“) излиза по кината през февруари догодина, а вече е факт и първият му трейлър, където редом до Хопкинс и Пачино са Джош Дюамел, Джулия Стайлс и Малин Акерман.

Историята е посветена на амбициозен юрист (Дюамел), който се оказва въвлечен в мощното съперничество между корумпиран фармацевтичен магнат (Хопкинс) и партньор във фирмата му (Пачино). Когато случаят придобива смъртоносен обрат, той трябва да се впусне в отчаяно търсене на истината – преди да е твърде късно и да изгуби всичко.

Антъни Хопкинс и Ал Пачино, и двамата носители на Оскар и със запазени места в сърцата на ценителите на доброто кино, никога преди не са играли заедно. Сега това предстои – под режисурата на Шинтаро Шимосава, за когото това всъщност ще бъде първи пълнометражен игрален филм.

И въпреки че е дебют, първият официален трейлър дава основания за филм събитие – дори и не само заради Пачино и Хопкинс… Вижте го:

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg