Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Александър Морфов за Слави Бинев: Трябва ни революция в най-кървав вид

С тази мутра няма никаква надежда за България

"Аз искам възмездие! Искам отмъщение за погубения живот на моите родители и за неосъщественото детство на нашите деца! Искам тези хора да влязат в затвора!", каза режисьорът Александър Морфов. - Александър Морфов за Слави Бинев: Трябва ни революция в най-кървав вид

"Аз искам възмездие! Искам отмъщение за погубения живот на моите родители и за неосъщественото детство на нашите деца! Искам тези хора да влязат в затвора!", каза режисьорът Александър Морфов.

„След като тази мутра е назначена за председател на Комисията по култура и медии, няма никаква надежда за България“, коментира Александър Морфов новия пост на Слави Бинев пред „Фрог нюз“. Режисьорът, който в момента е в чужбина, е част от десетки творци, изразили публично възмущението си от нелепия избор. Нито една политическа сила обаче досега не е излязла с позиция за Бинев.

„Това е дъното и единственото, което ми остава, е да емигрирам със семейството си! – казва Морфов. – Няма алтернатива: или всеобща емиграция, или революция в най-кървав вид, защото тези хора не заслужават милост.“

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах