Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Алла Пугачова ли умира постоянно в нов сериал на „Нетфликс“?

В сериала „Матрьошка“ актрисата Наташа Лион влиза в образ, който доста напомня на Алла Пугачова. - Алла Пугачова ли умира постоянно в нов сериал на „Нетфликс“?

В сериала „Матрьошка“ актрисата Наташа Лион влиза в образ, който доста напомня на Алла Пугачова.

Нов сериал на „Нетфликс“ за жена, която непрекъснато става жертва на случайни инциденти с трагичен финал, предизвика дилема сред руската публика дали не е посветен на Алла Пугачова. Сериалът се нарича „Матрьошка“ (Russian Doll) и тръгва в платформата на 1 февруари.

След всеки нещастен случай главната героиня оживява и се връща в определен момент от миналото, но вместо да избегне смъртта, тя умира по нов, различен начин. Актрисата в ролята – американката Наташа Лион, визуално доста напомня на голямата звезда на руската попсцена.

Междувременно англоезичните ползватели на интернет обвиниха „Нетфликс“, че сюжетът на „Матрьошка“ копира филма „Омагьосан ден“ на режисьора Харолд Реймис, в който телевизионен водещ (Бил Мъри) по неясна причина преживява отново и отново един и същ ден.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90