POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Алла Пугачова се върна в Русия

Няма намерение да участва в концерти или телевизионни програми

Снимка: Стопкадър от видео/Инстаграм - Алла Пугачова се върна в Русия

Снимка: Стопкадър от видео/Инстаграм

Алла Пугачова, която заедно със съпруга си Максим Галкин напусна Русия още в началото на войната, се е завърнала в Москва. За това съобщи в Инстаграм руският дизайнер Игор Гуляев, който е публикувал и видео с певицата. В него Пугачова казва, че от известно време се намира в Москва и е била на почивка и лечение.

Пугачова няма намерение да дава концерти или да се изявява в шоу програми, става ясно от изявлението ѝ.

„Ще въвеждам ред – казва тя. – В моята и във вашите глави.“

Коментарите на близките ѝ са, че завръщанито ѝ е свързано с началото на учебната година на 1 септември. Децата ѝ – близнаците Елизавета и Хари Галкини – са родени през 2013 г. от сурогатна майка.

След началото на войната Алла Пугачова замина за Израел със съпруга си Максим Галкин и двете им деца. По-късно семейството на естрадната звезда се премести в Латвия.

Комедиантът Максим Галкин през последните месеци имаше участия на живо в Израел, Латвия и САЩ. Във всяка своя изява той осмиваше Владимир Путин и се обявяваше в защита на Украйна.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg