Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

Амбър Хърд: Все още обичам Джони Деп

Актрисата заяви, че застава зад обвиненията си „до сетния си час“

„Абсолютно. Обичам го. Обичах го с цялото си сърце. Дадох най-доброто от себе си, за да поправя една счупена връзка и не успях“, каза Амбър Хърд в интервюто. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Амбър Хърд: Все още обичам Джони Деп

„Абсолютно. Обичам го. Обичах го с цялото си сърце. Дадох най-доброто от себе си, за да поправя една счупена връзка и не успях“, каза Амбър Хърд в интервюто. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Амбър Хърд застава зад обвиненията си и няма да се откаже от тях „до сетния си час“, но се опасява, че Джони Деп може да продължи да я преследва със силата на закона. Ен Би Си излъчи втората част на ексклузивното си интервю с актрисата, първа нейна медийна изява след като загуби делото с бившия си съпруг и бе осъдена да му изплати малко над 10 млн. обезщетение за клевета.

Попитана дали въпреки всичко, което преживя в съдебната зала, Хърд все още обича Деп, актрисата отговори така:

„Абсолютно. Обичам го. Обичах го с цялото си сърце. Дадох най-доброто от себе си, за да поправя една счупена връзка и не успях“.

Въпреки че съдебните заседатели във Феърфакс, Вирджиния, я признаха за виновна по обвинението, че е действала със зла умисъл за статията, в която се определя като жертва на насилие, Хърд казва, че не мисли злото на бившия си съпруг.

„Не тая лоши чувства към него – допълва тя. – Знам, че може би е трудно да се разбере, но може би всъщност е много лесно за разбиране, ако някога сте обичали някого.“

Първата част на интервюто бе излъчена по Ен Би Си на 14 юни, когато Хърд заяви, че изходът от делото е бил решен до голяма степен в полето на социалните мрежи и говори за „омразата и язвителността“, с които бяха посрещнати показанията ѝ. По време на делото актрисата се чувствала „по-малко човек“ заради непрестанните нападки срещу нея.

„Не съм добра жертва, разбирам. Не ме харесват, не съм перфектната жертва. Но когато свидетелствах пред съдебните заседатели исках от тях само да ме видят, да чуят думите ми, а те са дали обещание да направят точно това.“

Въпреки всичко, отбелязва тя, проявява разбиране към решението им, тъй като Джони Деп е харизматичен човек и „фантастичен актьор“.

Делото, което бе проследено по цял свят, бе заведено от Джони Деп по обвинения, че обвиненията на Хърд в домашно насилие са сложили край на кариерата му. Той търсеше от нея 50 млн. долара като обезщетение. Тя внесе контраобвинение в клевета заради твърдение на екипа му, че обвиненията ѝ за изфабрикувани. Хърд искаше обезщетение от 100 млн. долара, но Деп ще ѝ изплати 2 млн. долара.

Хърд сподели притеснението си да говори открито:

„Страхувам се, че каквото и да правя, каквото и да кажа и както и да го кажа, всяка стъпка, която предприемам, ще предостави нова възможност за заглушаване на гласа ми. Опасявам се от дело, а точно това прави делото за клевета – да отнеме гласа ти“.

Попитана за бъдещите си намерения, Хърд споделя, че има намерение да се отдаде на семейството си и на отглеждането на едногодишната си дъщеря.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах