POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Андре Рийо и догодина в „Арена Армеец“

2018-а стана най-успешната година в неговата кариера с общо над 700 хил. зрители

Андре Рийо на сцената на „Арена Армеец“ през юни 2018-а. Снимка: „БГ Саунд Стейдж“ - Андре Рийо и догодина в „Арена Армеец“

Андре Рийо на сцената на „Арена Армеец“ през юни 2018-а. Снимка: „БГ Саунд Стейдж“

След като напълни в два поредни дни столичната зала „Арена Армеец“ през юни тази година и представи своя спектакъл пред 22 хил. българи, Андре Рийо планира да се завърне пред нашата публика и през 2019-а. Концертът му ще бъде на 8 юни, на същото място, със същия домакин: „БГ Саунд Стейдж“. 

Цигуларят и воденият от него оркестър „Йохан Щраус“ ще представят у нас нова програма, концертът ще бъде част от световното турне на музиканта.

С повече от 100 представления на година Рийо поднася на публиката романтични изпълнения на популярни произведения. Заедно с 60-те музиканти от неговия оркестър холандецът обикаля света повече от 30 години. През септември тази година неговата музикална трупа премина през САЩ и Канада, през октомври – през Аржентина, през ноември е в Астралия, а финалът е през декември във Великобритания. Четири екипа се грижат за поддръжката, маршрутите и транспортирането на продукцията от континент на континент – сценичните конструкции, декорите, техниката, инструментите и костюмите на музикантите.

2018-а е най-успешната в кариерата на Андре Рийо – концертите му по цял свят, между които и в България, са били аплодирани общо от повече от 700 хил. души. Продал над 40 млн. CD и DVD копия, заел 30 първи места в различни класации и с над 500 платинени награди, Андре Рийо е провъзгласен за „маестрото на масите“ от „Ню Йорк Таймс“. Някои видеоклипове от концертите му имат милиарди гледания в YouTube, а във Фейсбук последователите му са повече от 3,7 млн.

Билетите за концерта на 8 юни 2019 г. са вече в продажба онлайн.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Избрано

Български Лев

kapatovo.bg