VivaPay

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Андре Рийо поздравява българската публика за Трети март с „Мила родино“ (видео)

Химнът „Мила родино“ бе изпълнен на български език от хора към оркестъра на Андре Рийо „Йохан Щраус“. - Андре Рийо поздравява българската публика за Трети март с „Мила родино“ (видео)

Химнът „Мила родино“ бе изпълнен на български език от хора към оркестъра на Андре Рийо „Йохан Щраус“.

Холандският цигулар и диригент Андрей Рийо отправи поздрав към българската публика с националния ни химн. „Мила родино“ бе изпълнен от неговия оркестър „Йохан Щраус“ и хор в студиото на музиканта в Маастрихт. Поздравът е за националния ни празник Трети март, Деня на Освобождението на България.

Андре Рийо ще се завърне в България тази година за два концерта в зала „Арена Армеец“ – на 8 и 9 юни.

Фантастико: Смелостта да бъдеш различен

Подкрепете ни!

Скъпи читатели, „Площад Славейков“ има нужда от вас.

Никога до днес не сме разказвали за трудностите, които има нашата медия сред конкуренцията на сензационната журналистика и паразитирането на редица популярни сайтове с авторски текстове от нашия онлайн площад. Истината е, че съществуването ни е възможно благодарение основно на културните институции, които ни ценят като истинския културен портал на България.

Сега се намираме в извънредна ситуация. Колапсът на родния културен живот ще се отрази фатално на „Площад Славейков“. А точно днес, когато изолацията става начин на живот, ние осигуряваме достъп до културата във вашия дом, даваме ви това, от което карантината ви лишава.

Затова се надяваме да ни подкрепите и да минем през критичните времена заедно. С вашата помощ „Площад Славейков“ ще продължи да бъде прозорец към културата и към света.

Ако цените нашето присъствие в интернет, ако държите на нашата позиция, независимо дали сме на едно мнение с вас, ако желаете и занапред да бъдем част от вашето ежедневие, подкрепете ни!

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg