POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашно насилие

Удрял нея и децата ѝ по време на частен полет, след което актрисата подала документи за развод

През 2016 г. Анджелина Джоли подава документи за развод с Брад Пит и от тогава бившето семейство води няколко съдебни битки. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашно насилие

През 2016 г. Анджелина Джоли подава документи за развод с Брад Пит и от тогава бившето семейство води няколко съдебни битки. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашен тормоз в отговор на делото на актьора, че бившата му съпруга умишлено е продала нейната половина от френската им винарна без негово знание и съгласие. Джоли заведе контрадело срещу Пит, в което твърди, че той е упражнявал насилие над децата им и над нея, съобщава „Варайъти“.

През февруари Пит внесе жалба срещу Джоли относно винарната им „Château Miraval“, купена от двойката преди повече от 10 години. В документите той твърди, че актрисата незаконно е продала нейната част от имота – имение и лозе, на руски олигарх, като с това е лишила децата им от наследство на 100% от имота. Освен това, казва Пит, не е допринесла достатъчно за развитието на бизнеса. Джоли отговори с иск срещу бившия си съпруг, в който казва, че се отнася към винарната като към свое собствено феодално владение.

Случката, описана в новата жалба на Джоли, се е случила по време на частен полет на семейството от септември 2016 г. Малко след това актрисата подала документи за развод. В документите, до които „Варайъти“ има достъп, актрисата казва, че Пит душил едно от децата им, а друго ударил през лицето. След това хванал Джоли за главата, силно я разтърсил и я блъснал в стена. Спорът възникнал в тоалетната на самолета, когато Пит обвинил тогавашната си съпруга, че се отнася твърде меко към децата им.

„Когато едно от децата им защитило вербално Джоли, Пит се нахвърлил към собственото си дете, а Джоли го сграбчила отзад, за да го възпре – пише в жалбата. – За да се отърве от Джоли, Пит се хвърлил назад към седалката си, наранявайки гърба и лакътя ѝ. Децата след това смело се опитали да се защитят един друг. Преди всичко да приключи, Пит душел едно от тях, а друго ударил през лицето. Някои от децата молели Пит да спре, всички били уплашени, а някои плачели.“

След края на полета Джоли поискала отделен транспорт за себе си и децата.

Джоли завежда анонимно дело през 2016 г. във връзка със случката от самолета, но агент на ФБР установява, че няма основание за обвинение. Това предизвиква актрисата да подаде нова жалба, този път срещу ФБР, в опит да придобие документите от разследването срещу Пит.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС