Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Бездарна и разглезена

Какво говорят за Джоли продуцентът Скот Рудин с шефове на Сони пикчърс...

Анджелина Джоли се оказа неочаквано дефинирана... - Бездарна и разглезена

Анджелина Джоли се оказа неочаквано дефинирана...

Водещият американски продуцент Скот Рудин написал в имейл до съпредседателя на „Сони пикчърс“ Ейми Паскал, че Анджелина Джоли е бездарна и разглезена, съобщи „Варайъти“. Разкритията бяха направени от хакери, проникнали в електронната кореспонденция на служителите на „Сони“.

В едно от писмата, публикувани в интернет, Рудин съобщил на Паскал, че не иска да работи с Джоли във филма „Клеопатра“, на който тя е режисьор. Сред темите на дискусията е била и предстоящата лента за Стив Джобс, която трябваше да бъде заснета от „Сони“, но в крайна сметка беше поета от „Юнивърсъл пикчърс“.

Анджелина Джоли била против режисьор на филма за Стив Джобс да бъде Дейвид Финчър. Във връзка с това Ейми Паскал помолила Рудин да поговори с популярната актриса. Продуцентът отговорил: „Не искам да си губя времето с това. По-добре да й бяхте казали да си мълчи, за да не провали работата на Финчър“. В крайна сметка за режисьор беше избран Дани Бойл, след като Дейвид Финчър се оттегли от проекта.

Скот Рудин е продуцент на филма за Стив Джобс, който ще се появи по екраните следващата година. В неговия актив са „Няма място за старите кучета“, „Ще се лее кръв“, „Социалната мрежа“, „Шоуто на Труман“ и др.

Дейвид Финчър e режисьор на филмови образци като "Седем", "Боен клуб", "Играта".

Дейвид Финчър e режисьор на филмови образци като „Седем“, „Боен клуб“, „Играта“.

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС