Фантомът

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Анна Нетребко е с пневмония от коронавирус

Оперната звезда съобщи в Инстаграм, че вече върви към подобрение

Възможно е Ана Нетребко да се е заразила с коронавирус от колегата си Илдар Абдразаков, с когото са репетирали операта „Дон Карлос“. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Анна Нетребко е с пневмония от коронавирус

Възможно е Ана Нетребко да се е заразила с коронавирус от колегата си Илдар Абдразаков, с когото са репетирали операта „Дон Карлос“. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Оперната певица Анна Нетребко е в болница заради пневмония, предизвикана от коронавирус. Самата певица съобщи за това в профила си в Инстаграм.

Вече пет дни съм в болница с ковидна пневмония и скоро ще започна да се оправям. Изолирах се веднага след като усетих, че се разболявам, макар тестовете да бяха негативни. Успях да вляза в болница навреме и ми оказват помощ”, пише Нетребко в социалната мрежа.

Тя добавя, че у съпруга ѝ, оперния певец Юсиф Ейвазов, са открити антитела към коронавируса.
По-рано беше съобщено, че Нетребко се е самоизолирала за седмица заради открития коронавирус у оперния певец Илдар Абдразаков, с когото са репетирали заедно главните роли в операта „Дон Карлос”. На 10 септември беше отменено планираното представление на „Дон Карлос” в Болшой театър заради заболяването на главния солист.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg