Зала България / 17 септември – 6 октомври 1

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Антон Радичев и Георги Мамалев се завръщат в спомен за НЛО

Спектакъл в НДК представя най-доброто от телевизионното предаване с още актьори и нови скечове

Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев в новия концерт-спектакъл „Спомен НЛО“ - Антон Радичев и Георги Мамалев се завръщат в спомен за НЛО

Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев в новия концерт-спектакъл „Спомен НЛО“

Легендарното комедийно шоу „Клуб НЛО“ ще се завърне на 20 декември – но не в телевизията, а в спектакъл в зала 1 на НДК. Публиката ще си припомни любимите актьори Велко Кънев и Чочо Попйорданов, днес вече покойници. От останалите ще се появят Георги Мамалев и Антон Радичев.

Озаглавено „Спомен НЛО“, в шоуто ще бъдат изпълнени някои от най-популярните песни на „НЛО“ и актуални скечове. Спектакълът ще върне зрителите във времето на непретенциозните хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат, споделят организаторите.

Георги Мамалев, Антон Радичев и Велко Кънев в „Клуб НЛО“

Към Антон Радичев и Георги Мамалев ще се присъединят Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и други популярни актьори, свързани с историята на комедийната трупа. С видео импресии ще бъдат почетени Велко Кънев и Чочо Попйорданов.

„Спомен НЛО“ е по сценарий на Димитър Стоянович, режисьор е Лъчезар Аврамов, музиката е на Стефан Димитров. Ще бъдат изпълнени стихове на Недялко Йорданов и Живко Колев.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg