VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Асоциация „Българска книга“ с нов председател

Веселин Тодоров отстъпва поста на Велизара Добрева от „Егмонт“

Веселин Тодоров бе председател на Асоциация „Българска книга“ в продължение на 8 години. Снимка: БГНЕС - Асоциация „Българска книга“ с нов председател

Веселин Тодоров бе председател на Асоциация „Българска книга“ в продължение на 8 години. Снимка: БГНЕС

Асоциация „Българска книга“ има нов председател на Управителния си съвет – Велизара Добрева, изпълнителен директор на „Егмонт България“. Тя заменя на поста Веселин Тодоров („Сиела Норма“).

Новият Управителен съвет на АБК е с мандат от две години и включва петима души. Освен Добрева, членове на УС са още Галя Дянкова („Кибеа“), Димитър Илиев  („Шамбала“), Мая Бобева („Клевър Бук“), Таня Алмалех (Издателство на БАН „Проф. Марин Дринов“).

В състава на Контролния съвет на организацията влизат Венка Рагина („Унискорп“), Димитър Атанасов („Букохолик“) и Павлин Якимов (издателство АМГ).

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС