VAKLUSH_BANNER 3A

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Аватар 2“ идва с война по земя, въздух и вода (видео)

Филм за семейството и за крайностите, до които човек стига, да го защити

Нейтири и Джейк се готвят за война в името на семейството и дома си. - „Аватар 2“ идва с война по земя, въздух и вода (видео)

Нейтири и Джейк се готвят за война в името на семейството и дома си.

Нов поглед към предстоящото продължение на „Аватар“ разкрива епична война, която ще се води по земя, вода и въздух. „Природата на водата“, дългоочакваната втора част на блокбъстъра на Джеймс Камерън, идва няколко седмици преди премиерата, обявена за 16 декември.  

Новото видео почти не разкрива нови подробности около сюжета на филма. Знае се, че действието ще се развива десетина години след събитията от първия „Аватар“, когато главните персонажи Джейк и Нейтири вече имат деца. Годината в човешки измерения е около 2164 г. Враговете на местното население На`ви са все така амбицирани да заграбят ресурсите от чуждата планета Пандора. За спасят себе си и земята си, познатите ни вече герои ще потърсят помощ от свои роднини, живеещи под водата, издават новите кадри.

В ролите си се завръщат Сам Уортингтън (Джейк) и Зоуи Салдана (Нейтири), Сигърни Уивър също ще бъде част от актьорския състав, но няма да влезе в старата си роля на Грейс. В „Природата на водата“ 72-годишната актриса ще бъде Кири, 14-годишната осиновена дъщеря на Джейк и Нейтири. Към състава се присъединяват още Кейт Уинслет, Мишел Йео, Клиф Къртис и други.

„Това е историята за семействата, които се опитват да останат цели, и за крайностите, до които биха стигнали, за да защитят себе си и дома си – коментира Уивър пред „Варайъти“. – Базира се до голяма степен на семейството на Джеймс Камерън, на радостта, която изпитва към тях, и колко уязвим е човек, когато има деца.“

Камерън е режисьор, сценарист, продуцент и редактор на „Аватар 2“.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg