Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Аз съм Грут и ще спася вселената (видео)

Екшън и смях във втория трейлър на „Пазители на галактиката 2“

„Аз съм Грут“ – единствената реплика, която бебето Грут казва... - Аз съм Грут и ще спася вселената (видео)

„Аз съм Грут“ – единствената реплика, която бебето Грут казва...

Нетърпението расте все повече – един от най-нестандартните супергеройски филми в последните години, „Пазители на галактиката“, скоро ще има и продължение, а вече е факт и неговият втори трейлър. Освен главните герои, които видяхме и в първия тийзър, сега срещаме още много създания от всички краища на галактиката… а интензивното присъствие на Бебето Грут („Аз съм Грут“) предвещава много смях.

Определено запомнящ ще е Абилиск – гигантски извънземен бегемот с достатъчно зъби и пипала да забърше всеки герой, който се опита да го победи… и точно затова виждаме Дракс Разрушителя (Дейв Батиста) да се опитва да го стори.

Рокет окомплектова експлозиви, както само той си знае, и предпреждава бебето Грут да не натиска един бутон, „защото това ще задейства бомбата веднага и всички ще умрем“.

Пом Клементиеф като Мантис със Звездния повелител (Крис Прат)

Пом Клементиеф като Мантис със Звездния повелител (Крис Прат)

В друг от епизодите пред нас е Мантис, извънземна познайничка на екипа (изиграна от Пом Клементиеф), която разкрива „най-дълбоката, най-мрачна тайна“ на Звездния повелител (Крис Прат) – момент, който Дракс намира изключително забавен.

И тук, както и в първия тийзър, музиката има особено важно значение. Клипът е озвучен с Fox on the Run на британската банда „Суит“. Предходното видео бе акомпанирано от доста характерната Hooked on a Feeling на „Блу Суйид“, която беше част от маркетинговата кампания на оригиналния филм.

„Пазители на галактиката 2“ излиза по кината през май 2017 г.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Bookshop 728×90