Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бакалова отново в български филм

Българката участва като копродуцент и актриса до Захари Бахаров, Елена Телбис, Маргита Гошева

Мария Бакалова и Елена Телбис (вдясно). Снимка: Мария Бакалова/Фейсбук - Бакалова отново в български филм

Мария Бакалова и Елена Телбис (вдясно). Снимка: Мария Бакалова/Фейсбук

Мария Бакалова е готова със снимките на нов български късометражен филм, съобщава „Дедлайн“. Актрисата участва и продуцира „Това, което остава“ от режисьора Димитрис Георгиев. Пред камерата тя си партнира със Захари Бахаров, Елена Телбис, Маргита Гошева и Ян Лозов в главната роля.

„Това, което остава“ е история за порастването на едно момче, преживяло трагично събитие, довело да разпада на семейството му. Персонажите във филма се изправят пред болката за изгубиш свой близък, откриват истини, които не са готови да научат, правят избори с потенциала да променят живота им и се борят с разяждаща вина, се казва в синопсиса.

Сценарият е на Георгиев и Марий Росен. Филмът е продукция на „No Blink Pictures“, „New European Wave Entertainment“ и „Five Oceans“, продуцентската компания на Бакалова в партньорство с Юлиан Костов. Финансирането е осигурено от НФЦ, общините на Бургас, София и Стара Загора.

Това е втори филм, продуциран от „Five Oceans“, първият е предстоящият „Триумф“ на Петър Вълчанов и Кристина Грозева.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg