Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Българин с изумителна сила – направи стойка на 1 пръст!

Кристиян Стойнев е пето поколение цирков артист. - Българин с изумителна сила – направи стойка на 1 пръст!

Кристиян Стойнев е пето поколение цирков артист.

Изумителен самоконтрол и сила демонстрира българин в шоуто „Америка търси талант“. 22-годишният цирков артист Кристиян Стойнев направи стойка на един пръст, пъхнат в бутилка от шампанско и вдигна на крака журито, в което е и най-големият заядливец на Америка – журналистът Хауърд Стърн.

И това беше само началото. След стойката Кристиян се изправи с глава надолу, балансирайки на желязна пръчка без никаква опора…! С лекота подскочи и смени ръцете!

Мел Би прошепна: „Той трябва да си свали сакото…“ И изригна, когато Кристиян го направи. След изпълнението му тя заяви, че го е побъркала и му каза „Благодаря“ с поклон.

Стойнев разкри пред журито, че е пето поколение цирков артист. Младият мъж е син на акробата Иван Стойнев, напуснал България, когато е бил на 13, за да играе в чужди циркови трупи.

Майката на Кристиян – Марица, също е циркова артистка. Тя изпълнява акробатични номера във въздуха и е от известната фамилия Атейди, която държи най-стария, най-голям и посещаван цирк в Мексико.

Вижте изпълнението на българина:

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg