Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Българският ситком „Татковци“ тръгва по Би Ти Ви през септември

Историята на четирима бащи ще пресъздаде модерните семейни отношения

Кадър от „Татковци“. Снимка: Кирил Станоев/Би Ти Ви - Българският ситком „Татковци“ тръгва по Би Ти Ви през септември

Кадър от „Татковци“. Снимка: Кирил Станоев/Би Ти Ви

Сериалът „Татковци“, за който продуцентите от „Дрийм тийм“ твърдят, че е една от най-мащабните български телевизионни продукции, тръгва в ефира на Би Ти Ви на 20 септември, съобщиха от телевизията. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 18 часа.

Сюжетът на телевизионната поредица разказва за живота на четирима бащи с различен социален, семеен и житейски статус. Единият от героите – Слави (Христо Пъдев), има патриархално, класическо семейство, в което жената се грижи за дома и фамилията. Радо (Стоян Дойчев) е разведен, има втори брак и постоянно се опитва да угоди на жените в живота си. Алекс (Филип Буков) – най-успелият финансово и професионално от четиримата – е изненадан от новината, че е баща и има дете, а четвъртият член на групата на татковците е вдовецът Тодор (Павел Иванов), който трябва да изгради отново живота си и този на своето дете.

Снимка: Кирил Станоев

В сериала са вплетени всички възможни модели на модерни семейни взаимоотношения. Ролите на дамите, които успешно объркват живота на четиримата приятели, са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова. Децата, за чието внимание, любов и уважение ще се борят четиримата герои ще бъдат изиграни от Филип Николов, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев и Ая Алексиева. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват и много гост-звезди.

Специално за заснемането на съвместната продукция на Би Ти Ви и „Дрийм Тийм“ е изградена 2 декара снимачна площадка с 11 различни сета, в които са пресъздадени домовете и работните места на четиримата татковци, основни образи в сериала. На снимачната площадка ще се работи целогодишно.

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg