Банкси с графит играчка-плачка

Момиче, въртящо като обръч гумата на блъснато колело, се появи в британски град

Графитът на Банкси в комбинация с блъснат велосипед. Снимка: Банкси/Инстаграм - Банкси с графит играчка-плачка

Графитът на Банкси в комбинация с блъснат велосипед. Снимка: Банкси/Инстаграм

Нов графит на Банкси се появи в Нотингам, Великобритания. Изобразено е момиче, което върти обръч от гума на велосипед. Точно до рисунката е оставено истинско колело, смачкано вероятно при инцидент. 

Банкси потвърди авторството на графита по традиционния начин – пусна негова снимка в профила си в Инстаграм, но не даде повече детайли.

Местните казват пред Би Би Си, че вечерта на 13 октомври, вторник, са забелязали миниван с „тъмни стъкла“. От него излязъл шофьорът, като изглеждало, че работи по счупения велосипед, но останал „поне два часа“ наоколо. Човекът се отбил в магазинче, направил дребни покупки и когато собсттвениците го попитали кой е, той просто намигнал и напуснал обекта.

Фантастико

Четенето е безопасно за вашето здраве

Има ни заради вас

Скъпи приятели, читатели на „Площад Славейков”,

През трудните месеци на карантината, когато културата беше поставена на пауза, ние преминахме заедно с вас и благодарение на вас, без да спрем и за миг. Успяхме да ви заведем там, където изкуството е живо. Бяхме вашият пътеводител за безплатните изложби, концерти, опера, кино... Разказвахме ви за новото и за древното в света на изкуството, за усилията на творците да оцелеят в кризата. Внимавахме да не допускаме фалшиви новини – родни или чужди.

Благодарение на вашата подкрепа и дарения успяхме да преминем през първите трудни месеци. Помощта ви доказа, че сме ви необходими.

За съжаление, вирусът все още не си е отишъл, културата ще мине през дълъг период на възстановяване. Нашата мисия е да бъдем до нея, да ѝ помагаме, за да се завърне в пълния си блясък пред своята публика. Затова отново се обръщаме към вас, нашите читатели: не спирайте да ни поддържате. Без вас ще оцелеем трудно, културата има нужда от професионални медии, които да я подкрепят и да я свързват с вас, публиката.

Все още се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Благодарим ви от сърце за всичко направено досега и за всичко, което ще направите в бъдеще.

Има ни за вас и заради вас.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Платформа A6 3

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах