Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Барабанистът на AC/DC задържан отново, сега заради сбиване

Фил Ръд приличал на чихуахуа, нападащо огромно куче

Новозеландските власти наскоро свалиха обвиненията срещу Фил Ръд в поръчителство на убийство. - Барабанистът на AC/DC задържан отново, сега заради сбиване

Новозеландските власти наскоро свалиха обвиненията срещу Фил Ръд в поръчителство на убийство.

Барабанистът на AC/DC, който наскоро беше обвинен в поръчителство на убийство, отново има сблъсъци със закона в Нова Зеландия. Фил Ръд беше задържан от полицията в град Тауранга заради сбиване.

Музикантът нападнал случаен минувач край кафене. Свидетел на конфликта станал собственикът на заведението Лео Рохас. Той пояснил, че мъжът, с когото се е сбил Фил Ръд, бил много по-едър от него и въпреки това гледал да се измъкне.

„Изглеждаше, сякаш чихуахуа се бие с някакво огромно куче. Намеси се и бодигардът на Фил Ръд, но той се опита да удари и него“, разказа Рохас пред местен вестник. Пристигналата на място полиция арестувала барабаниста, но по-късно го освободила.

Преди месец Фил Ръд беше даден на съд за поръчителство на две убийства. Новозеландските власти свалиха обвиненията и го пуснаха под гаранция с условието да не употребява наркотици и да не създава конфликтни ситуации.

Срещу барабаниста на AC/DC беше заведено дело в началото на ноември. Тогава не бяха съобщени много подробности, освен че домът му в Нова Зеландия е бил обискиран, след което срещу Фил Ръд са били повдигнати и обвинения за притежание на наркотици – метамфетамини и марихуана.

Властите в тихоокеанската държава уточняват, че музикантът все още не е оправдан и тепърва може да бъде осъден за поръчителство на убийство и притежание на психотропни вещества.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg