Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

БДЖ пуска влак Robbie Williams EnterTRAIN за Спирита. Разписание

Намаление с 20% за пътниците с билет за концерта на британския поппевец

Българската публика ще  види и чуе Роби Уилямс на 7 август на централния плаж в Бургас. - БДЖ пуска влак Robbie Williams EnterTRAIN за Спирита. Разписание

Българската публика ще види и чуе Роби Уилямс на 7 август на централния плаж в Бургас.

Музикален влак пуска БДЖ за „Спирита“ в Бургас за феновете на фестивала, който ще се проведе на 7 и 8 август на централния плаж в морския град. Тренът ще се движи от София до Бургас и обратно в седмицата преди и по време на форума. Наречен е Robbie Williams EnterTRAIN – по заглавието на един от хитовете на Роби Let Me Entertain You. Пътниците с билет за фестивала могат да ползват 20% намаление. 

Влакът ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджеи, които ще въртят пътуването до морето предимно парчета на Уилямс. Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне рано сутринта на 7 август, за да избегне горещините.

Вижте разписанието на музикалния влак:

На 07.08.2015 г. влакът ще замине от Централна гара София в 07:45 ч. – Карлово – 10:15 ч. – Казанлък – 11:18 ч. – Сливен – 12:59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15:00 ч.;

На 09.08.2015 г. влакът ще потегли от гара Бургас в 13:45 ч. Сливен – 15:55 ч. – Казанлък – 17:37 ч. – Карлово – 18:45 ч. и ще пристигне в София в 21:05 ч.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София стартира в четвъртък. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) ще бъде 31.30 лв. Посетителите на „Спирита“, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

Други цени отиване и връщане за 2 клас, бърз влак с 10% отстъпка:

Карлово – Бургас – Карлово – 24,80 лева + 1 лев запазено място;
Казанлък – Бургас – Казанлък – 20,50 лева + 1 лев запазено място;
Сливен – Бургас – Сливен – 12,60 лева + 1 лев запазено място.

Цени за учащи (студенти и ученици):

Карлово – Бургас – Карлово – 13,80 лева + 1 лев запазено място;
Казанлък – Бургас – Казанлък – 11,40 лева + 1 лев запазено място;
Сливен – Бургас – Сливен – 7,00 лева + 1 лев запазено място.

Освен Роби Уилямс, на сцената на „Спирита“ тази година излизат Kasabian, Milow, Kwabs и Stereo MCs, както и някои от най-добрите български групи и артисти. Билетите са 60 лева за 8 август и 99 лева за 7 август.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС