POTO

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

Бебе Йода с нови приключения в третия сезон на „Мандалореца“ (видео)

Междузвездни битки в столицата на Империята и родината на мандалорците

Грогу вече владее Силата с по-голяма увереност в сравнение с предишните сезони. Снимка: Стопкадър - Бебе Йода с нови приключения в третия сезон на „Мандалореца“ (видео)

Грогу вече владее Силата с по-голяма увереност в сравнение с предишните сезони. Снимка: Стопкадър

Мандалорецът Дин Джарин и Грогу, който интернетът упорито нарича бебе Йода, се отправят на нови опасни приключения в първия официален трейлър към третия сезон на „Мандалореца“. Сериалът се завръща с нови епизоди в платформата на „Дисни“ на 1 март.

В новия сезон Дин Джарин (Педро Паскал) и неговият подопечен Грогу ще пътуват към далечната, далечна галактика, в която се намира родната планета на воина Мандалор. Там Джарин ще опита да възстанови изгубената си репутация и отново да получи благоволението на своя вид, но не всички са готови да го посрещнат с отворени обятия. Кадри има и от пренаселената Коръсант, столица на Империята.

Синопсисът на третия сезон все още не е известен, но се знае, че хронологично действието се развива след събитията от „Книгата на Боба Фет“. Там Мандалореца най-сетне се събра с Грогу след като по-рано двамата се разделиха, за да се обучава бебето в джедайските тънкости при младия Люк Скайуокър (компютърно подмладения Марк Хамил).

Към ролите си се завръщат Джанкарло Еспозито като Моф Гидеон и Кейти Секоф като Бо-Катан. Малка роля в новите епизоди ще има Кристофър Лойд („Завръщане в бъдещето“).

„Мандалореца“ е по идея на Джон Фавро, който освен това е сценарист и изпълнителен продуцент този сезон. Сериалът е на „Лукасфилм“.

Опера в Летния Театър

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

kapatovo.bg