Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 3 години

Бенедикт Къмбърбач се готви за Хамлет, рекламните постери без него

"Барбикан тиътър" подгрява публиката в  Лондон една година преди премиерата на "Хамлет". - Бенедикт Къмбърбач се готви за Хамлет, рекламните постери без него

"Барбикан тиътър" подгрява публиката в Лондон една година преди премиерата на "Хамлет".

Атрактивна рекламна кампания на спектакъла „Хамлет“ подгрява интереса на публиката в Лондон цяла една година  преди премиерата. Английската столица е облепена с постери, но на тях липсва суперзвездата Бенедикт Къмбърбач. Шерлок ще излезе в шекспировата класика на 5 август 2015 г. на сцената на „Барбикан тиътър“.

Датският принц на постерите е 10-тина годишно момче в унило настроение. То и хлапетата около него се отегчават насядали в сумрачно помещение. На една от снимките малкият Хамлет стои край маса и се взира напрегнато в обектива, а Офелия тъгува зад гърба му, облечена в черна рокля на фея с бели крила.

Представлението ще се играе около 3 месеца, до 31 октомври 2015 г. Режисьор е Линдзи Търнър, продуцент – Соня Фридман.

Hamlet2

 

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС