Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 9 месеца

„Бесогон” на Михалков да бъде преведен на максимум езици иска помощник на Путин

Владимир Медински нарича работата на руския режисьор „месианска”

Никита Михалков в последния си „Бесогон“ - „Бесогон” на Михалков да бъде преведен на максимум езици иска помощник на Путин

Никита Михалков в последния си „Бесогон“

Предаването на Никита Михалков „Бесогон“ да се преведе на множество чужди езици и да се разпространи във всички социални мрежи поиска Владимир Медински, председател на Руското военно-историческо общество и помощник на президента на Русия. Предложението е направено официално на заседание на междуведомствена комисия по историческа просвета.

Според Медински разпространяването на думите на Михалков на много езици е „начин да се изнесе истина навън“. Помощникът на Путин се обърна лично към режисьора с думите:

„Бих искал да акцентирам върху тази месианска работа, която вършите в ущърб на творчеството ви с вашия проект „Бесогон“. В момента това наистина звучи особено важно“.

Медински напомня, че в много държави „са унищожили RT“ и „режат всички канали, по които истината може да стигне до света“.

„Затова вашите предавания, преведени на максимум езици, трябва да бъдат навсякъде, навсякъде, навсякъде. Умоляваме ви!“, заключава Медински.

Вижте още: ПРОПАГАНДАТА В РУСИЯ, ОБЯСНЕНА ОТ ТРИМА ЖУРНАЛИСТИ

На същото заседание председателят на Руското военно-историческо общество поиска всички телевизии да започнат да излъчват филми вместо развлекателни шоу програми.

В последното си извънредно предаване Никита Михалков обяви война на звездите от шоубизнеса и културата, които осъждат руската агресия в Украйна.

Владимир Медински е бивш министър на културата на Руската федерация, в момента като помощник на Путин е водещ на преговорите с Украйна.

НИКИТА МИХАЛКОВ АРЕСТУВАН „ЗАДОЧНО“ ОТ УКРАИНСКАТА ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах