Софийска филхармония МЕГАБОРД

Този текст е публикуван преди повече от 1 година

Без маски на живото излъчване на оскарите

Но не и по време на рекламните паузи

Разговорите по време на паузите на събитието тази година ще са възможни само с предпазни средства за лице. Снимка: ЕПА/БГНЕС - Без маски на живото излъчване на оскарите

Разговорите по време на паузите на събитието тази година ще са възможни само с предпазни средства за лице. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Участниците на церемонията по връчване на наградите „Оскар“ няма да бъдат задължавани да носят маски, поне докато камерите работят, съобщава „Варайъти“. Събитието ще се проведе с участие на живо на 25 април (3 ч. на 26 април българско време) на няколко локации в Лос Анджелис и в Европа и ще бъде излъчвано пряко по американската телевизия.

Но докато камерите работят, гостите на церемонията може да са без маски, съобщиха продуцентите на церемонията, сред които е и режисьорът Стивън Содърбърг. Това се позволява, тъй като събитието ще бъде разглеждано като филмова или телевизионна продукция, следователно маските не са задължителни пред камерата, но трябва да се носят по време на рекламните паузи.

Церемонията ще се излъчва пряко от „Долби тиатър“ и „Юниън стейшън“ в Лос Анджелис. Посетителите на церемонията ще трябва да си направят поне три теста за Ковид-19 в дните, предхождащи церемонията и още с пристигането си ще получат и лична програма, която ще ги улесни в ротацията на публиката – церемонията ще има и част, заснета на открито и публиката ще се придвижва между локациите.

Разточителното събитие, което обикновено представлява пристигането на звездите на червения килим, сега ще бъде драстично съкратено – до събитието пред „Юниън Стейшън“ ще бъдат допуснати само трима фотографи и ограничен брой представители на медиите. Гостите ще бъдат не повече от 170. За да бъдат улеснени номинираните от Европа или други части на света, Академията разреши да има включване на живо от специално подготвени за целта зали в Лондон и Париж.

Документи Живопис след фотографията в България през 70-те и 80-те години на 20-ти век 2 март – 4 юни 2023

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg

ДС

Този сайт използва „бисквитки“ с цел анализиране на трафика и измерване на рекламите.

Разбрах