Софийска филхармония МЕГАБОРД

В „Площад Славейков“ пишат хора, а не изкуствен интелект.

„Безбог“ с поредна награда

Ралица Петрова с отличие за най-добър режисьор в Кипър

„Безбог“ на Ралица Петрова вече е носител на редица отличия.  - „Безбог“ с поредна награда

„Безбог“ на Ралица Петрова вече е носител на редица отличия.

„Безбог“ получи поредното си международно признание. Създателката му Ралица Петрова спечели наградата за най-добър режисьор на фестивала „Кипърски филмови дни“, провел се между 27 април и 6 май.

„Кипърски филмови дни“ се организира от кипърското Министерство на образованието и културата, в сътрудничество с театър „Риалто“. В състезателната програма тази година, освен „Безбог“, имаше филми от Италия, Гърция, Франция, Иран, Белгия, Израел, Великобритания и др.

Голямата награда за 2017-а получи кипърско предложение – „Розмари“ на режисьора Адонис Флоридес.

„Безбог“ на Ралица Петрова вече е носител на редица отличия. Проектът на Ралица Петрова получи Голямата награда на мартенския „София филм фест“, лауреат е на „Златен леопард“ от фестивала в Локарно, Швейцария, „Златна роза“, Специална награда на журито от Сараево, отличия от Грузия, Стокхолм, Рейкявик, Варшава.

Вижте още: „БЕЗБОГ“ – ФИЛМ, КОЙТО СВАЛЯ НАПРАВО В АДА

ГРЕДИ АССА. ПЪТУВАНИЯ 27 февруари – 5 май 2024 г.

Ако не минава и ден, без да ни отворите...

Ако не минава и седмица, без да потърсите „Площад Славейков“ и смятате работата ни за ценна - за вас лично, за културата и за всички нас като общество, подкрепете ни, за да можем да продължим да я вършим. Като независима от никого медия, ние разчитаме само на финансовото съучастие на читатели и рекламодатели.

Банковата ни сметка (в лева/BGN)     С карта през ePay.bg